Nobel på Fyr

För andra året i rad bjuder vi nu in till höstens festligaste kväll!
Under två kvällar i november tänder vi upp Fyr lite extra och gör Nobel på Fyr.
Den här gången gästas vi av inga mindre än stjärnorna från förra årets Nobelmiddag -
Jessie Sommarström och Frida Bäcke.
Varmt välkomna till en kväll fylld av magi, gastronomi och stjärnglans!

Information

Datum: 21 & 22/11
Tid: 18.30
Pris: 2995 kr/person
I priset ingår välkomstmingel med champagne och snittar, autentisk trerättersmeny med gästande stjärnkockar, samt viner från Nobel 2024, kaffe & avec.
Klädkod: Klä dig för fest
Bokning: Ni bokar som vanligt via vår hemsida och väljer “Nobel”. Bekräfta er bokning med kreditkort för att den ska gå igenom. Vänligen notera att precis som på riktiga Nobelbanketten dukar vi med långbord vilket betyder att ni kan sitta bredvid andra sällskap.

Meny

Getost från Östergötland fylld med libbsticka.
Serveras med svenska betor, honung och rosenkvitten samt rostade pumpakärnor.

Quenell på kyckling, svenska baljväxter och hösttryffel från Gotland. Rotselleri glaserad med miso på svenska bondbönor och kålbukett med smak av örter och äpple.

Serveras med en modern kulturgröt på klippt korn, vild och odlad svamp, jordärtskocka samt en rostad kycklingsky med Pomme de Vie.

Variation på svenska äpplen. Terrine på karamelliserade Fridaäpplen. Brynt smörkaka på jordmandel smaksatt med granskott. Kräm på rosenkvitten samt tunt skivade äpplen med kamomill.
Serveras med en glass på gatkamomill och punsch.